Kultúra

Chester Bennington fia szerint a Linkin Park elárulta rajongóit az új énekessel

KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Chester Bennington egy 2014-es koncerten.
KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Chester Bennington egy 2014-es koncerten.
Jamie Bennington keményen kritizálta az új énekessel felálló zenekart.

A Chester Bennington 2017-es öngyilkossága óta inaktív Linkin Park múlt héten jelentette be, hogy hét év hallgatás után visszatérnek, az új frontemberük pedig a Dead Sara nevű együttes énekese, Emily Armstrong lesz. A zenekar ezt követően kapott hideget-meleget, sokan felemlegették az énekesnő korábbi szerepvállalásait.

  • Egyrészt, bár hivatalosan sosem erősítette meg, hogy az egyház tagja lenne, 2013-ban vendégként jelent meg a Szcientológia Egyház 44. gáláján, Los Angelesben.
  • Másrészt jelen volt a két nő megerőszakolása miatt, tavaly szeptemberben harminc év börtönbüntetésre ítélt Danny Masterson egyik tárgyalásán, a színész támogatójaként.

Hétfőn Chester Bennington fia, Jamie Bennington is kifejtette véleményét az Instagramon, miszerint a Linkin Park társalapítója, Mike Shinoda „szép csendben kitörölte” a zenekarból az apja életét és örökségét, amit szerinte csak súlyosbít, hogy mindezt az öngyilkosság-megelőzés nemzetközi hónapjában tette. A bejegyzésben ő is hosszasan elidőzött Armstrong múltjának megkérdőjelezhető elemein, majd arra a következtetésre jutott, hogy a Linkin Park elárulta a rajongótáborát, amely bízott benne, hogy helyesen cselekszenek és elhozzák a változást. Ehelyett szenilissé és a fontos dolgokra süketté vált a zenekar.

Emily Armstrong hétfőn, nyílt levélben válaszolt a támadásokra, többek között azt írta, hogy mindig a jót próbálja meglátni az emberekben, ezért rosszul ítélte meg a Danny Masterson-ügyet, ám azóta sem beszélt a színésszel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik