Kultúra

Kiderült, mi okozta Slash nevelt lánya halálát

VALERIE MACON / AFP
VALERIE MACON / AFP

Nyilvánosságra hozták Slash nevelt lánya, Lucy-Bleu Knight halálának okát. Múlt hónapban jelentették be, hogy Knight július 19-én, 25 éves korában elhunyt. Kezdetben nem osztottak meg további információkat a lány halálával kapcsolatban a nyilvánossággal, és Knight családja azt kérte, hogy „a közösségi média spekulációit korlátozzák a minimumra, amíg gyászolnak és feldolgozzák ezt a lesújtó veszteséget”. Most a Los Angeles megyei orvosszakértői hivatal osztott meg egy közleményt, amelyben bejelentették halálának okát és módját.

Az augusztus 29-én megosztott jelentés szerint a hivatal „a 25 éves Lucy-Bleu Knight halálának okaként hidrogén-szulfid mérgezést állapított meg”. A közlemény így folytatódott: „A halál módja öngyilkosság”.

A hidrogén-szulfid színtelen, erősen mérgező gáz, amely alacsony koncentrációban csípős záptojásszagáról ismerhető fel. A szakértők szerint a hidrogén-szulfid nagy koncentrációjának belégzése rendkívül gyors eszméletvesztést és halált okozhat.

Lucy-Bleu Knight Meegan Hodges, Slash feleségének lánya volt, festőként és tetoválóművészként dolgozott. A haláleset után Slash lemondta több koncertjét is, írja az NME.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik