Kultúra

Csák János már nem miniszter, így végre Talmácsival motorozhat Amerikában

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu

Csák János kulturális és innovációs miniszter június 10-én jelentette be, hogy lemond tisztségéről. Amikor a Mandiner a jövőről kérdezte, rejtélyesen csak ennyit válaszolt:

Vannak predesztinációk a korábbi életemből, ilyenek az üzleti szféra, tanítás, mentorálás, illetve az írás; nem hiszem, hogy ki fogok találni valami teljesen újat. Aki a Jóistentől adományokat kapott, esélyt, hogy tanuljon, világot lásson, és szereti a hazáját, annak számtalan lehetősége van arra, hogy a képességeit alkotó módon mozgósítsa. Sok energia van bennem, bármibe kezdek, nagy odaadással fogom végezni.

Nem tudni, hogy arra célzott-e, hogy majd Talmácsi Gáborral fog motorozni Coloradóban, mindenesetre most ezt teszi. Minderről maga a korábbi gyorsasági motoros világbajnok számolt be a Facebookon, vette észre az Index.

Bár régen nem nagyon jártam túrázni, az utóbbi időben igazán megkedveltem a műfajt. Most Amerikában vagyok, és mindenkinek igaza volt, aki javasolta, nagyon különleges élmény, Colorado gyönyörű

– írta bejegyzésében Talmácsi, akinek a fotóiból kiderül, hogy Csák János is tagja a csapatnak, és együtt fedezik fel az egyik legszebb amerikai államot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik