Kultúra

Pár óra alatt minden jegy elkelt Azahriah koncertjére a Budapest Parkban

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Nem meglepő módon ismét óriási az érdeklődés az Arénát háromszor megtöltő előadó iránt.

Mindössze négy és fél óra kellett ahhoz, hogy Azahriah szeptemberi koncertjére minden jegy elkeljen a Budapest Parkban. Az előadó szeptember 5-én lép fel a helyszínen, a jegyértékesítés kedd délelőtt tízkor nyílt meg. A nagy érdeklődés miatt még délután két óra környékén is nagyjából nyolcezren álltak a virtuális várószobában a Park honlapján, nem sokkal később azonban már teltházat jelzett az oldal.

A várakozás miatt több felületen is panaszkodtak a felhasználók, többen a jegyárakkal sem voltak megelégedve: a küzdőtéri, azaz a legolcsóbb árkategóriás jegy 14 499, a drágább 22 990 forintba került.

A nagy érdeklődés valószínűleg senkit nem ért meglepetésként, Azahriah idén májusban három teltházas koncertet is adott egymás utáni napokon a Puskás Arénában. Az eredetileg egyetlen koncertként meghirdetett eseményre pillanatok alatt fogytak el a jegyek, a hatalmas érdeklődés miatt előbb további egy, majd két koncertet is meghirdettek az Arénában, amelyekre ugyancsak gyorsan fogytak el a jegyek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik