Kultúra

Karácsonykor jön a Bob Dylanről szóló film, amiben Timothée Chalamet kapta a főszerepet

Gotham /GC Images / Getty Images
Gotham /GC Images / Getty Images
Karácsonyi ajándék!

December 25-én kerül az amerikai mozikba a Bob Dylanről szóló film, aminek főszerepében a Szólíts a neveden-nek köszönhetően egy csapásra világhírűvé vált, a Dűnének köszönhetően újabb rajongók millióit meghódító Timothée Chalamet tűnik fel – jelentette be a stúdió.

Az A Complete Unknown című film rendezője James Mangold, aki korábban a Kate és Leopold (2001), a Johnny Cashről szóló A nyughatatlan (2005), a Farkas (2013), a Logan – Farkas (2017), Az aszfalt királyai (2019), illetve az Indiana Jones és a sors tárcsája (2023) című filmekkel mutatta meg, hogy egy sor műfajban mozog teljes magabiztossággal.

Az életrajzi filmben Dylan karrierjének első szakaszát látjuk, így a kisebb folkzenei sikerektől indulva eljutunk az 1965-ös évig, amikor az elmúlt években Nobel- és Oscar-díjjal is elismert Dylan elektromos gitárra váltott.

A filmben Timothée Chalamet mellett Edward Norton, Monica Barbaro és Elle Fanning is feltűnik majd, sőt, a gyártásban a 83 éves legenda is részt vett.

Az A Complete Unknown első előzetese alig két hete, július végén jelent meg, ennek kapcsán született cikkünkben pedig arról írtunk, hogy Chalamet

a látottak alapján jól idézi meg a zenész dacos nyegleségbe oltott érzékeségét, sőt, a siker érdekében számtalan gitárleckét is vett, így énekelni és gitározni is látjuk majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik