Kultúra

Itt a Beetlejuice második részének előzetese

Warner Bros.
Warner Bros.
A filmre azonban még szeptemberig kell várni.

Hosszú várakozás után megérkezett a Tim Burton fejéből kipattant Beetlejuice (1988) folytatásának előzetese – írja a Collider.

A Beetlejuice Beetlejuice szeptember 5-én mutatkozik be Magyarországon, így legfőbb ideje volt annak, hogy legalább két percben láthassuk, hogy Lydia Deetz (Winona Ryder), a lányát játszó – a szellemek létezését eleinte képtelennek tartó – Astrid (Jenna Ortega), illetve a címszereplő (Michael Keaton) hármasa mit tud kihozni a történetből.

A rendezői székben ezúttal is Burton ül, aki korábban a Batman-filmekben és a Dumboban is sikeresen dolgozott együtt Keatonnal, úgyhogy csak remélhetjük, hogy ismét csak olyat tesznek le az asztalra, ami azonnal kulstátuszig emelkedik majd.

A Catherine O’Harát, Justin Therouxot és Monica Belluccit is magában foglaló színészgárda Beetlejuice rokonságának három generációját játssza – utóbbi egyenesen a főszereplő volt neje, Delores bőrébe bújik majd.

A folytatást a Warner Bros. már évtizedek óta tervezi, az azonban számtalanszor kútba esett. Így történt ez a koronavírus-járvány kitörése előtt is, a világon végigfutó hullámok enyhülése után azonban épp időben vették le az ötletet a polcról ahhoz, hogy úgy érezzék, épp van energia és pénz annak kivitelezésére.

Szeptemberben meglátjuk majd, hogy sikerült megbirkózni a minden oldalról érkező elvárásokkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik