Kultúra

Elvonóra megy a countryénekesnő, aki részegen adta elő az amerikai himnuszt

Timothy Norris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Timothy Norris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Bocsánatot kért a baseball-meccsen előadott kínos produkcióért.

Bocsánatot kért a Grammy-díjas énekesnő, Ingrid Andress, a hétfőn bemutatott produkciója miatt, amikor is egy texasi baseball-meccs előtt énekelte el rettenetesen hamisan az amerikai himnuszt – írja a BBC. Az előadás annyira rossul sikerült, hogy össznépi kiakadás lett a vége, a közösségi médiában is záporoztak a felháborodott posztok, a Daily Beast pedig már a címében is arról értekezett, hogy a végletekig polarizált amerikai társadalmat egyesítette minden idők legrosszabb himnusz előadása.

Andress bevallotta, hogy részeg volt hétfő este, és hozzátette, hogy bevonul egy intézetbe, ahol megkapja a megfelelő segítséget.

Tegnap nem voltam önmagam. Bocsánatot kérek az MLB-től (Major Leage Baseball), a rajongóktól és ettől az országtól, amit annyira szeretek. Majd elmondom, milyen a rehab, ahogy hallom, hatalmas móka

– írta az énekesnő, aki épp a félresiklott fellépés előtt jelentette be, hogy érkezik új albuma Colorado 9 címmel. Andress sokaktól kapott együttérző reakciókat is, többek között egyik zenészkollégájától, Carly Pearce énekes-dalszerzőtől, aki azt írta:

Nehéz dolog így megnyílni. Menni fog. Tarts ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik