Kultúra

Stephen King is arra kéri Bident, hogy lépjen vissza

TOBIAS HASE / DPA / AFP
TOBIAS HASE / DPA / AFP

Továbbra is sok kritikát kap Joe Biden az elnökjelölti vitán nyújtott enervált teljesítménye miatt, most kedves noszogatással Stephen King is csatlakozott azokhoz, akik arra kérik az elnököt, ne induljon újra:

Joe Biden remek elnök volt, de itt az ideje, hogy – az általa oly hőn szeretett Amerika érdekében – bejelentse, hogy nem indul a választáson

– írta.

Biden elismerte ugyan, hogy június 27-én nem szerepelt jól az elnökjelölti vitában Donald Trumppal szemben, de az egyre sürgetőbb kérések ellenére nem tervez lemondani: pár nappal ezelőtt egy kampányeseményen azt hangoztatta, nem hagyja, hogy egy kilencvenperces vita kitörölje három és fél év munkáját, amit elnökként végzett.

Korábban a Disney család is felfüggesztette a demokraták támogatását Biden teljesítménye miatt. „Ha Biden nem lép vissza, a Demokraták veszítenek. Ebben biztos vagyok. A vereségnek pedig szörnyű következményei lesznek” – nyilatkozta Abigail Disney, aki hozzátette: Donald Trump republikánus elnökjelölt-aspiráns legesélyesebb kihívójának a jelenlegi alelnököt, Kamala Harrist tartja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik