Kultúra

Elloptak egy darabot Roger Moore sírjából

MICHAEL BUCKNER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
MICHAEL BUCKNER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Az esetről sem a temető gondnoksága, sem a rendőrség nem tudott.

Megrongálták Roger Moore sírját Monacóban, ismeretlen tettesek eltulajdonították a sírhelyen található családi címert. Az ügyre az egykori Bond-színész egyik lelkes rajongója által derült fény, aki kifejezetten azzal a céllal érkezett a Cimetière de Monaco temetőbe, hogy meglátogassa Moore sírját. Ebben többek közt korábbi fotók jelentettek segítséget, amelyek szerint a síron egy családi címer is helyet kapott. A rajongó meg is találta a sírt, amely azonban nem úgy nézett ki, mint a fotókon: hiányzott róla a címer, ám annak jól látható nyomai voltak, hogy erőszakkal távolíthatták el. Az illető a TMZ-nek azt nyilatkozta, hogy egyszerre volt mérges és megdöbbent, a rongálásról fotókat is készített.

Kiderült, hogy a lopásról nem tudott a temető, és a rendőrségnél sem történt eddig feljelentés az ügyben, így egyelőre nem is nyomoznak vandalmizmus miatt. A portál kereste a színész hagyatékát kezelő céget is, ám ők egyelőre nem kommentálták a történteket.

Moore összesen hét filmben alakította a 007-est, ezzel a mai napig ő bújt a legtöbbször Bond bőrébe. A színész 2017-ben rákban hunyt el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik