Kultúra

Scarlett Johansson is játszik az új Jurassic World-filmben

Nathan Congleton/NBC via Getty Images
Nathan Congleton/NBC via Getty Images
Régóta vágyott már rá.

A két Oscarra jelölt Scarlett Johansson a ComicBooknak nemrégiben arról mesélt, hogy régi vágya vált valóra: a Jurassic Park, illetve a Jurassic World rajongójaként mindig is szerepelni akart a filmek egyikében, most pedig végre összejött neki – írja az MTI.

A színésznő elmondta, hogy a Jurassic Park az első filmek egyike volt, amit moziban látott, arra pedig még mindig meghatározó és felkavaró élményként tekint, így most nagyon izgatott a munka miatt:

Az utóbbi tíz évben minden lehető módon megpróbáltam bekerülni a sorozatba. Azt mondtam: meghalok akár az első öt percben, bármi felfalhat, vállalok akármilyen munkát a forgatáson, és tényleg bármit megteszek érte. Az, hogy ez végül megtörtént, így, és éppen most, teljességgel hihetetlen

– fűzte hozzá.

Johansson a lapnak egy apró titkot is elárult: a történet pedig teljesen új lesz, így az nem a Jurassic World-trilógia eddigi eseményláncolatát folytatja.

Az előreláthatólag 2025 nyarán bemutatkozó végeredmény munkálatai már megkezdődtek, így a színésznő rövidesen Thaiföldön, Máltán, illetve Nagy-Britanniában rögzíti majd a jeleneteket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik