Kultúra

Kevin Costner már biztosan nem tér vissza a Yellowstone-ba

Beata Zawrzel / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Beata Zawrzel / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Kevin Costner nem tér vissza a Paramount Network sikersorozatába, a Yellowstone-ba – írja a Variety. A kétszeres Oscar-díjas színész és filmrendező az X-re feltöltött videóban jelentette be, hogy saját filmje forgatása után nem tér vissza a sorozatba.

A Horizont: Egy amerikai eposz című westernjének első része idén debütált Cannes-ban, a második film a tervek szerint augusztus 16-án kerül a mozikba.

Hosszú, másfél évnyi munka, és mindazok után, amit a Horizont készítése megkövetelt, rá kellett jönnöm, hogy nem fogom tudni folytatni a sokak által szeretett Yellowstone sorozatot. Olyasmi volt ez számomra, amit szerettem csinálni, és tényleg megváltoztatott. Imádtam, és tudom, hogy ti is imádtátok. Csak szerettem volna tudatni veletek, hogy nem fogok visszatérni. Örülök annak a kapcsolatnak, amit ki tudtunk építeni, találkozunk a mozikban!

– mondta a 69 éves amerikai színész.

Costner John Dutton cowboyt alakította a Yellowstone-ban, amely hatalmas sikert aratorr, és az egyik legjobban fizetett tévés színésszé tette a színészt. Két előzménysorozat is készült hozzá, az 1883 Sam Elliott főszereplésével, és az 1923 Harrison Forddal és Helen Mirrennel. Az ötödik évad 2022-ben debütált, a tizennégy részből azonban csak nyolc epizód látott napvilágot, azóta pedig szünetel a sorozat készítése részben a hollywoodi színészsztrájk, részben a Costner és a Yellowstone producerei közötti feszültség miatt – írja a Guardian. Costner korábban perrel is fenyegetőzött, azt állítja, hogy nem fizették ki a fennmaradó 12 millió dollárt, ami az ötödik évadért járna neki.

A Yellowstone utolsó hat epizódját jelenleg is gyártják, a Paramount Network csütörtök reggel, még Costner videója előtt jelentette be, hogy november 10-én lesz a premier.

A Horizont első részéről kritikánk itt olvasható:

Kapcsolódó
Ebben az őrült világban nincs megnyugtatóbb, mint Kevin Costner kalapban
A Horizont: Egy amerikai eposz a vadnyugati határvidék mítoszát, ezt a szépséges és pusztító, hamis ígéretet teszi még egyszer elevenné. Cannes-i kritika Kevin Costner nagy álmáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik