Kultúra

Dobó Kata felforgatja egy kisváros életét az RTL új napi sorozatában

Fotó: Bielik István
Fotó: Bielik István

Hónapokig épült a díszletváros Csillaghegyen az RTL nem sokára érkező új napi sorozatához, a Pokoli rokonokhoz. A szériáról egyelőre nem sokat tudni, a showrunner, Hámori Barbara a helyszínről is titokzatosan nyilatkozott:

Pantallós egy kisváros valahol Magyarországon; hogy északon, nyugaton, keleten, vagy délen, azt egyelőre nem fedjük fel. Egy kicsit mediterrán hangulatú, Pécshez, vagy Kőszeghez hasonlító kicsi város, ahol jó lenni. Én is bármikor beköltöznék Pantallósra, mert olyan az egésznek az atmoszférája, mintha egy Tesz-Vesz városba érkeznél.

Hámori nevéhez olyan produkciók kötődnek, mint a Drága örökösök, a Keresztanyu, Az ugrás és a The Floor – így a stáb nyolcvan százalékát a korábbi sorozataiból már jól ismeri. Kilenc hónapnyi előkészítői munka van a hátuk mögött: ennyi időbe telt megírni a forgatókönyvet és felépíteni a kisvárost. A napokban végre elindult a forgatás.

A szereplőgárdáról egyelőre annyit lehet tudni, hogy az egyik főszereplő Dobó Kata lesz. „Budapestről érkeztünk, nem pont ilyen körülmények közül, ez adja a pikantériáját a családomnak” – meséli a színésznő a sorozat sztorijáról. Szerepe szerint a családból ő viseli a legrosszabbul a változást: „Minden pillanatban azon gondolkozom, hogy hogyan mehetnék vissza, és hogyan élhetném a régi életemet”.

Mennek az intrikák, mindenki a másik életével foglalkozik, mindenkinek a legkevésbé fontos dolgok a fontosak: mit szól a szomszéd, ha ezt meg azt csináljuk? Rendesen felkavarjuk itt az állóvizet, érdekesebbé tesszük az életet azáltal, hogy megjelenünk a faluban

– mondja a színésznő, aki utoljára a 2022-es Átjáróházban volt látható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik