Kultúra

Be sem mutatták még a Sárkányok háza második évadát, de a rajongók már tudhatják, lesz-e harmadik

Max
Max

A Max berendelte a Sárkányok háza sorozat 3. évadát, még pont a 2. évad június 16-i premierje előtt. A Trónok harca spinoff-sorozat – amelynek társalkotója Ryan Condal és a Trónok harca szerzője, George R.R. Martin – már bizonyította, hogy tűzrőlpattant sikert aratott a csatorna számára. A sorozat az HBO és az HBO Max (ma már Max) számára is a valaha volt legnagyobb premier nézettséget produkálta eredeti sorozat esetében, és az első évad átlagosan 29 millió nézőt ért el epizódonként lineáris és streaming csatornákon.

A Sárkányok háza Martin Tűz és vér című könyve alapján készült, és a Targaryen-dinasztiát követi a fiktív Westeros kontinensen. A történet közel kétszáz évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és körülbelül száz évvel azután, hogy a Targaryenek egyesítették a Hét Királyságot.

Csodálattal tölt el minket az a sárkányméretű erőfeszítés, amelyet az egész csapat egy látványos második évad megalkotásába fektetett, amelynek léptéke és nagyságrendje csak a szívével vetekszik. Nem is lehetnénk lelkesebbek, amiért folytatjuk a Targaryen-ház történetét, és nézzük, ahogy ez a csapat újra fényesen ragyog a harmadik évadban

– mondta az HBO sorozatfőnöke, Francesca Orsi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik