Kultúra

Kevin Costnert arra kérték, rövidítse le a gyászbeszédét Whitney Houston temetésén a CNN reklámjai miatt

Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images
Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images
A kétszeres Oscar-díjas színész természetesen nem teljesítette a kérést.

Egykori színésztársáról mesélt Kevin Costner, a színész Dax Shepard Armchair Expert című podcastjában beszélt a 2012-ben elhunyt Whitney Houstonról, akivel a Több mint testőr című filmben játszottak együtt, és a forgatást követően is közeli barátságban maradtak. Costner az egyike volt annak a nyolc résztvevőnek, aki beszédet mondott a színésznő temetésén, ám most kiderült, meglehetősen furcsa kérést szegeztek neki.

Sokat dolgoztam a beszéden, próbáltam mindent beleadni, mindent belesűríteni, és ez sikerült is. Erre valaki azt mondta a temetésen, hogy itt a CNN, és egyáltalán nem bánnák, ha lerövidíteném a beszédem a reklámok miatt. Azt mondtam, hogy lépjenek túl ezen. Nyugodtan leadhatják a reklámokat a beszédem alatt, egyáltalán nem érdekel

mesélte a színész. Hozzátette, mindent elmondott, amit akart, végül tizenhét perces volt a beszéde. A podcastban bevallotta, eleinte hezitált, nem akarta elfogadni a felkérést, Dionne Warwick volt volt az, aki meggyőzte őt.

Houston a poptörténet egyik legtöbb lemezt eladott zenei előadója volt, 2012-ben mindössze 48 évesen holtan találták egy Beverly Hills-i szállodában, a halottkémi jelentés később megállapította, hogy kábítószeres befolyásoltság alatt belefulladt a fürdőkádba. Életéről és munkásságáról itt emlékeztünk meg:

Kapcsolódó
Ma lenne 60 éves A Hang maga, Whitney Houston – galéria
Még csak hatvanéves lenne, de már több mint tíz éve nincs velünk Whitney Houston, aki mindent elért, amit lehetett – csak a boldogság nem jött össze soha. A tragikus sorsú énekesnőre galériával emlékezünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik