Kultúra

Két hét után sem engedték haza a kórházból Jordán Tamást

MTI/Bruzák Noémi
Átadták a Pro Cultura Urbis-díjakat
MTI/Bruzák Noémi
Átadták a Pro Cultura Urbis-díjakat
Nem tudni, milyen beavatkozást végeztek rajta.

Kórházba került Jordán Tamás, de a probléma szerencsére nem súlyos – írtuk meg két héttel ezelőtt a május 3-i Nemzet Színésze-választásról már hiányzó Kossuth- és Jászai Mari-díjas színészről.

Jordán akkor csak annyit osztott meg az érte aggódókkal, hogy egy kisebb beavatkozásra volt szüksége, de nem baleset érte, előreláthatólag vasárnap pedig már haza is térhet.

Ez végül nem így történt – írja a Blikk, hiszen a színművész továbbra is kórházban van, a Rózsavölgyi Szalon pedig a Facebook-oldalán múlt héten megjelent közlemény szerint június 4-ig nem tartják meg azokat az előadásokat, amikben Jordánnak szerepe van.

A Blikk magát a színészt is elérte, aki arról beszélt, hogy június közepére remélhetőleg minden visszatér majd a régi kerékvágásba:

Már sokkal jobban érzem magam, köszönöm a nézőknek, hogy gondoltak rám! Noha még mindig kórházi tartózkodásra vagyok ítélve, de reményeim szerint jövő hét elején gyógyultan elengednek. Azt remélem és úgy is tervezem, hogy június közepétől már újra részt tudok venni az előadásaimban

Ajánlott videó

Olvasói sztorik