Kultúra

Előzménysorozatot kap az Az, újra a horrorbohóc bőrébe bújik Bill Skarsgård

KEVIN WINTER / GETTY IMAGES via AFP
KEVIN WINTER / GETTY IMAGES via AFP

Bill Skarsgård visszatér, hogy rettegésben tartsa Derry városát. Ő lesz a főszereplője és executive producere a Maxre érkező Az-előzménysztorinak, a Welcome To Derry (Üdv Derryben) munkacímmel készülő sorozatnak – írta meg a Deadline.

Skarsgård ismét a 2017-es sikerfilmből, az Azból és annak folytatásából, az Az – Második fejezetből ismert Pennywise nevű horrorbohóc bőrébe bújik, a Warner Bros. Television által gyártott sorozatban pedig újra összeáll a korábbi két film rendezőjével, Andy Muschiettivel, Barbara Muschietti producerrel és a Második fejezet társproducerével, Jason Fuchs-szal, akik együtt fejlesztették a Stephen King horror klasszikusának tévés adaptációját, valamint a filmek két másik producerével, Roy Lee-vel és Dan Lin-nel is. Andy Muschietti a kilenc epizódból négyet rendez majd.

Stephen King-féle Az-univerzumban játszódó Welcome To Derry ugyancsak a legendás író világsikerű regényén alapul, és a svéd színész mellett feltűnik majd benne többek között Taylour Paige, Jovan Adepo, Chris Chalk és James Remar is.

Bill Skarsgårdot legutóbb a John Wick: 4. felvonásban láthattuk, de olyan filmekben is szerepet kapott korábban, mint a Deadpool 2A holló, a Kinyírni a világot, a Barbár, az ÖrökkévalókA beavatott-sorozat: A hűséges és a Budapesten forgatott Atomszőke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik