Kultúra

Itt a Vadnyugaton és a polgárháborúban játszódó Horizont: egy amerikai eposz szinkronos előzetese

Horizont: Egy amerikai eposz
Horizont: Egy amerikai eposz
A Vadnyugatot és az amerikai polgárháborút mutatja be a színész harminc éven át érlelődő szerelemprojektje. 24.hu-premier.

A western él – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a június 27-től a magyar mozikban is látható Horizont: Egy amerikai eposz, ami Kevin Costner szerelemprojektjeként három évtizeden át formálódott, mire megszületett a kézzelfogható végeredmény.

A színész a Yellowstone-sorozat sikerei hatására, saját pénzét is kockáztatva hozta tető alá a legnagyobb álmát, amivel talán arra tör, hogy megismételje a hét Oscarig jutó Farkasokkal táncoló (amit rendezőként és főszereplőként is jegyzett) sikerét.

A Horizont Costner első rendezése a 2003-as Fegyvertársak óta, így a tizenöt éves időszakot felölelő, az amerikai polgárháború évei (1861-1865) mellett a Vadnyugat hőskorába is bepillantást engedő filmbe a színész nyilvánvalóan minden energiáját beletette, ez pedig azt jelentheti, hogy az Amerika hőskorának a családok, a barátok, illetve az ellenségek szemszögén keresztül való bemutatása a nézőkben is mély nyomot hagy majd.

A film szinkronos előzetese a 24.hu-n látható először, benne látványos képek egész sorával:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik