Kultúra

Sacha Baron Cohennek sikerült cenzúráztatnia Rebel Wilson könyvét, amelyben seggfejnek nevezte a színésznő

COLUMBIA PICTURES / SPE / ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 VIA AFP
COLUMBIA PICTURES / SPE / ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 VIA AFP
Az ausztráliai és új-zélandi kiadásból nem derül majd ki, miért nevezte Wilson seggfejnek Cohent.

„Tiszta győzelemnek” nevezte Sacha Baron Cohen PR-csapata azt, hogy Rebel Wilson memoárjából sikerült az ausztráliai kiadásokból eltüntetni az őt érintő részeket – írja a Guardian.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, Wilson áprilisban megjelenő memoárját sajátosan reklámozta: előbb azzal keltett figyelmet, hogy elárulta, egy hollywoodi sztárt nevez hatalmas seggfejnek a könyvében, egy egész fejezetet szentelt neki, nem sokkal később pedig elárulta, hogy a 2016-os Agyas és agyatlan című filmben mellette játszó Cohenről van szó. A színésznő Instagramon nevezte meg a színészt azt követően, hogy állítása szerint Cohen csapata megpróbálta letiltatni a könyvet.

Most nagyon úgy fest, hogy sikerrel is jártak, az Ausztráliában és Új-Zélandon megjelenő kiadásokban ugyanis teljes egészében fekete színnel lesz kitakarva a Sacha Baron Cohen és egyéb seggfejek című fejezet. A kiadó közleményében jogi indokokra hivatkozott. A három hete megjelent amerikai változatban továbbra is szerepel a fejezet, a lap szerint az országonként eltérő, becsületsértést érintő szabályozások miatt történhet az, hogy bizonyos helyeken nem jelenhet meg a fejezet.

Cohen nem sokkal a botrány kirobbanása után közölte, hogy 14 év házasság után válik feleségétől, Isla Fishertől.

Kapcsolódó
Rebel Wilson seggfejnek nevezte Sacha Baron Cohent, aki szerinte megpróbálta letiltatni a könyvét
A színésznő áprilisban megjelenő memoárjában egy egész fejezetet szentelt a színésznek, ezt próbálta Cohen PR-csapata cenzúráztatni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik