Kultúra

Rebel Wilson seggfejnek nevezte Sacha Baron Cohent, aki szerinte megpróbálta letiltatni a könyvét

COLUMBIA PICTURES / SPE / ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 VIA AFP
COLUMBIA PICTURES / SPE / ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 VIA AFP
A színésznő áprilisban megjelenő memoárjában egy egész fejezetet szentelt a színésznek, ezt próbálta Cohen PR-csapata cenzúráztatni.

Rebel Wilson megnevezte azt a hollywoodi sztárt, akire korábban csak „hatalmas seggfejként” hivatkozott: a közösségi oldalán árulta el, hogy Sacha Baron Cohenről van szó, aki szerinte megfenyegette az épp megjelenő memoárja miatt.

Az ausztrál színésznő életrajzi könyve, a Rebel Rising április másodikán jelenik meg angolul. Wilson egy hete már adott ízelítőt a könyvéből: akkor arról mesélt, hogy kezdő színésznőként gyakran hallott a „seggfej-irányelvről”, azaz arról, hogy nem szabad velük együtt dolgozni. A videóban elárulta, hogy karrierje előrehaladtával jött rá igazán a kijelentés valóságtartalmára és hozzátette, hogy saját magának is van már ezzel tapasztalata, dolgozott már ugyanis együtt egy, a már említett testtájékként jellemzett sztárral, és a könyvben meg is fogja nevezni az illetőt. Nem várt addig, egy héttel később ugyanis egy Insta-sztoriban ismét felemlegette a témát, és közölte, tudomására jutott, hogy az illető egy egész PR-stábot fogadott fel a készülő könyv miatt, amelyet jogi úton próbál letiltatni.

Nem leszek ellehetetlenítve és megfélemlítve drága ügyvédek és kríziskezelő PR-szakemberek által. A seggfej, akiről a könyvem egyik fejezete szól nem más, mint Sasha Baron Cohen

– írta.

A két színész a 2016-os Agyas és agyatlan című filmben játszott együtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik