Kultúra

Megvannak az új Office első szereplői, de Steve Carellt ne keressük köztük

AMY SUSSMAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
AMY SUSSMAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
A Star Warsból és A Fehér Lótuszból is szerződtettek színészeket.

Domnhall Gleeson és Sabrina Impacciatore is szerepel a készülő Office-felélesztésben – értesült róla a Hollywood Reporter.

Egy ideje már nyílt titok, hogy készül a nagy sikerű sorozat rebootja, Greg Daniels, a széria amerikai változatának írója januárban megerősítette, hogy már valóban dolgoznak a projekten. Az új Office nem folytatás lesz, Daniels korábban is jelezte, hogy nem fogja visszahozni a régi szereplőket, ám ugyanabban a világban játszódik majd. Gleeson és Impacciatore szerepét sem részletezték, de valószínűleg a már megszokott irodai közegben kapnak majd helyet. Azt továbbra sem nyilvános, melyik streamingplatformon mutatják majd be a sorozatot.

Gleesont, Brendan Gleeson szintén színész fiát a közönség a Harry Potter-filmekből ismerheti, ahol Bill Weasley-t alakította, de ő volt Hux tábornok is a Star Wars VII. rész – Az ébredő Erőben. Impacciatore egészen 2022-ig csak Olaszországban volt ismert, majd eljátszotta Valentina, a frusztrált hotelmenedzser szerepét A Fehér Lótuszban, és Emmy-díjra jelölték.

Az eredeti formátumot Rickey Gervais és Stephen Merchant építette fel még az ezredfordulót követően, A hivatal két évadot élt meg. Ennek amerikai változata lett az Office, amelyben Steve Carell alakította az eredeti sorozatban Gervais által játszott inkompetens főnököt, és minden idők egyik legsikeresebb vígjátéksorozata lett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik