Kultúra

Drágább lesz az HBO Max utódja

Max
Max

Emailben tájékoztatta előfizetőit az HBO Max, hogy milyen feltételekkel fizethetnek elő a cég továbbfejlesztett streamingszolgáltatására, a Maxra. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Max május 21-én indul majd, és egyesíti az HBO Max tartalomkínálatát, a Discovery szórakoztató, nem fikciós műsorait, valamint az Eurosport prémium szolgáltatását.

Most az is kiderült, hogy mindezt mennyiért kínálják majd: a standard csomag (2 eszközön streamelhetnek tartalmat, Full HD felbontás, 30 letölthető tartalom offline nézésére) havidíja 2790 Ft lesz (az HBO Maxnál jelenleg 2390 Ft-ba kerül), míg a prémium csomag (4 eszközön streamelhetnek tartalmat, 4K felbontás, 100 letölthető tartalom) 3890 Ft-ba kerül majd. A mindkét előfizetéshez hozzárendelhető Sport csomag 1200 Ft-ért vásárolható meg. A 2024-es Párizsi Olimpiai Játékok összes élő és on-demand közvetítése minden alapcsomagban benne lesz.

A Telex kérdésére az is kiderült, hogy az HBO Max korábbi, életre szóló előfizetési kedvezményének felhasználói továbbra is 1590 Ft-os havidíjat fizetnek a Maxért. A következő előfizetési ciklustól kezdve – 2024. július 23-án vagy később – is megkapják az életre szóló, 33%-os kedvezményüket a Max Standard csomag akkor érvényes havi díjából. Megmaradnak az éves előfizetési díjak is, a teljes évre előfizetők 10 hónap áráért kapnak hozzáférést 12 hónapra. A standard csomag ára így Magyarországon évi 27 900 forint, a prémium csomag pedig 38 900 forint lesz.

Ahogyan azt írtuk korábban, a Max európai bevezetésének kiemelkedő eseménye a Sárkányok háza második évadának június 17-i premierje lesz majd. A cég közleménye szerint a Max az élő sporteseményeket nem számítva is több mint kétszer annyi tartalmat kínál majd, mint jelenleg az HBO Max.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik