Kultúra

Harry herceg és Meghan Markle mindenkit bevezet a lovaspóló világába

ROLF VENNENBERND / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
ROLF VENNENBERND / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Két újabb Netflix-dokumentumfilmet készít a hercegi pár.

Harry herceg és Meghan Markle még 2020-ban szerződött a Netflix-szel, azóta három tartalmat szállítottak a platformnak, amelyből a legnagyobb érdeklődés egyértelműen a saját kiugrásukról szóló dokusorozat, a Harry és Meghan lett (erről szóló kritikánkat itt olvashatja).

  • Most újabb két projekten dolgoznak Archewell Productions nevű gyártócégükkel: az egyik a főzés, kertészkedés és barátság örömeiről szól majd, és Meghan lesz az egyik producere.
  • A másik dokumentumfilm pedig a lovaspóló világába vezeti majd be a gyanútlan nézőt, mindezt a Floridában megtartott amerikai bajnokságon keresztül. Ennek executive producerei között Meghan Markle mellett már Harry herceg is ott lesz, aki szenvedélyes pólójátékos hírében áll, gyakran fotózzák is lóháton, sportolás közben.

Utóbbiban a Boardwalk Pictures nevű gyártócég is részt vesz, amely a Netflix egyik sikeres dokusorozatát, a Chef’s table-t is készítette.

Kapcsolódó
Harry és Meghan a Netflix stábjának panaszolja el, hogy túl sok kamera követi őket
Harry herceget és Meghan Markle-t vagy utálják vagy imádják az emberek, és nem a Netflix dokusorozata fogja megváltoztatni a meggyőződésüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik