Kultúra

Tabudöntögető talkshow-t indít a VIASAT3 D. Tóth Krisztával

VIASAT3 / Udvardi Attila
VIASAT3 / Udvardi Attila

Ki vele! címmel közös talkshow-t indít áprilistól a WMN és a VIASAT3.

„Minden adásban egy-egy téma áll majd a középpontban, amelyet a műsorvezetőkkel, a meghívott vendégekkel és D. Tóth Krisztával járunk körbe. A beszélgetéseket a WMN két újságírója, Csepelyi Adrienn és Krajnyik Cintia moderálják majd, akik személyes történetekkel is kapcsolódnak a témákhoz. A műsort emellett D. Tóth Kriszta videóriportja, a Breakout Room is színesíti, ami egy privát interjú egy, a témához kapcsolódó, különleges vendéggel. A Ki vele! tehát egy izgalmas utazásra invitál, ahol bepillantást nyerhetünk a szerkesztőség életébe” – ígérik a közleményben.

Hogyan éljük meg az öregedést, hol van a helye az egyre nagyobb számú idős embernek a társadalomban és mi a longevity, azaz a hosszú, minőségi élet titka? Miért kezeljük tabuként a nők vérét? Van-e még jelentősége a hűségnek, milyen szerepet tölt be a modern ember életében a monogám házasság – egyáltalán, mindenki meg akarja őrizni a monogámiát? A spiritualitás csak humbug? Tele kell szülni ezt a mai világot? Hogyan bánunk a nőkkel és a gyerekekkel?

– ilyen és hasonló tabudöntögető kérdésekkel foglalkozik majd az április 19-én induló műsor, melynek vendégei a közlemény szerint várhatóan hírességek, orvosok, szakértők lesznek, akik a különböző nézőpontokat képviselik majd.

A női vér tabuként kezelése epizódban például Kovács András Péterrel, Tapasztó Orsolyával és Benkovics Júlia szülész-nőgyógyásszal, a hit és spiritualitás kérdésében Dr. Kiss László csillagásszal és Peller Mariann-nal, a hosszú távú monogámiáról pedig Kiss Gergellyel, valamint feleségével, Valkai Annával és Orvos-Tóth Noémivel beszélgettek a műsorvezetők.

Nagyon izgalmas lehetőség, hogy a mindannyiunk életét érintő, gyakran tabusított, karcos, néha megosztó témákat, amelyekkel a magazin platformjain tizedik éve foglalkozunk, most tévéképernyőre adaptáljuk. De nemcsak a témákat hozzuk a VIASAT3-ra a csapattal és meghívott vendégeinkkel, hanem azt a vitakultúrát, nyíltságot és szabadságot is, ami a WMN szerkesztőségét jellemzi

– mondta D. Tóth Kriszta, a műsor kreatív producere, aki minden epizódba saját szegmenssel érkezik majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik