Kultúra

Akár már a héten bejelenthetik, ki lesz az új James Bond

Jung Yeon-je / AFP
Jung Yeon-je / AFP
Állítólag Aaron Taylor-Johnsont kérték fel az ikonikus szerepre.

Hosszú évek óta megy a találgatás, hogy ki lesz a Nincs idő meghalnival visszavonult Daniel Craig utódja James Bond szerepében. A tucatnyi név között felbukkant Aaron Taylor-Johnson is, akit többek között a Ha/Verből, a Bosszúállók: Ultron korából vagy A gyilkos járatból ismerhetnek a nézők. A Sun iparági forrásokra hivatkozva írta a napokban, hogy a Bond-filmeket gyártó Eon Productions hivatalos ajánlatot tett a 33 éves színésznek, aki akár már a napokban aláírhatja a szerződést, ezt követően pedig jöhet a nagy bejelentés. A brit bulvárlap úgy tudja, hogy már dolgoznak a forgatókönyvön, és a tervek szerint idén meg is kezdenék a forgatást.

Hízelgőnek és csodálatosnak találom, hogy az emberek engem látnak ebben a szerepben. Nagy bóknak veszem

– mondta Taylor-Johnson nemrég, mikor arról kérdezték, lenne-e 007-es.

A BBC rákérdezett az Eon Productionsnél, hogy valóban ajánlatot tettek-e a színésznek. Hivatalos választ ugyan nem kaptak, arra hivatkozva, hogy a cég nem kommentál sajtóban keringő spekulációkat, de egy belsős forrás azt mondta nekik, hogy nem igaz a pletyka.

Biztosat tehát még nem lehet tudni, a találgatások között felbukkant az Oppenheimerrel Oscar-díjat nyerú Cillian Murphy is, akiről nemrég egy igazi szaktekintély, az egykor Bondot alakító Pierce Brosnan nyilatkozta azt, hogy ír kollégája szerinte tökéletesen végezné a dolgát őfelsége titkosszolgálatában.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik