Kultúra

Több mint tíz év után először lépett fel újra az NSYNC

THEO WARGO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
THEO WARGO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Justin Timberlake saját koncertjén hívta fel a srácokat a színpadra, rögtön elő is adtak egy vadonatúj dalt.

Egy évtized után először zenélt élőben együtt az NSYNC: Justin Timberlake Los Angeles-i koncertjén tűnt fel a színpadon a kilencvenes évek második felének egyik legnépszerűbb popbandája.

A koncerten három dalt adtak elő, egyúttal ez volt új szerzeményük, a Paradise című dal bemutatója, amely Timberlake új lemezén kapott helyet. Emellett elhangzott a Bye Bye Bye és az It’s Gonna Be Me is.

Az 1995-ben alakult zenekar néhány év alatt lett az aktuális popszenzáció és a tinilányok kedvenc bandája. 2002-ben határozatlan időre feloszlott, 2004-ben Timberlake kilépett a zenekarból, és bár a többi négy tag tovább turnézott, 2007-ben ők is befejezték. Ezt követően nagyon ritkán álltak össze, utoljára 2013-ban zenéltek együtt élőben az MTV Video Music Awards színpadán. Tavaly kiderült, hogy ismét mozgolódás van a zenekar körül, szeptemberben új dalt adtak ki, és az öt tag együtt jelent meg az MTV Video Music Awards gálán, igaz, itt nem zenéltek, csak díjat adtak át. Egyelőre még nincs szó nagy bejelentésekről és tervekről, Joey Fatone, a zenekar egyik tagja nagyon homályosan utalt rá, hogy akár új album is jöhe tkét éven belül, azonban semmi sincs kőbe vésve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik