Kultúra

Két évtized után új dallal jelentkezik az NSYNC

THEO WARGO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
THEO WARGO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Az NSYNC több mint két évtized óta első dalának kiadására készül. A fiúcsapat – azaz Justin Timberlake, JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone és Chris Kirkpatrick – a Better Place című számot a közelgő Trollok: Együtt a banda című filmhez adja ki.

A Better Place az első dal, amit az NSYNC 2002 óta kiadott. A rajongók már hallhattak egy részletet a dalból a film szeptember 13-án megjelent új trailerében, teljes egészében majd szeptember 29-én hallgathatják meg azt. Ez egy nappal azután történt, hogy a tagok egy évtized után először újra összeálltak a 2023-as MTV Video Music Awards-on.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DreamWorks Trolls (@trolls) által megosztott bejegyzés

Az NSYNC 1995-ben alakult Orlandóban, és minden idők egyik legsikeresebb fiúcsapata, mely azonban 2002 óta határozatlan időre szünetelteti munkásságát. Bár eredetileg folytatni akarták a zenei felvételeket, Timberlake 2004-ben bejelentette, hogy kilép a csapatból, és a megmaradt négy tag ugyan a következő években is folytatta a fellépéseket, Lance Bass 2007-ben megerősítette, hogy a zenekar útjai végleg elváltak.

Az öt tag alkalmanként újra összeállt, többek között a 2013-as MTV Video Music Awardson, 2018-ban pedig a Hollywood Walk of Fame-en kaptak csillagot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik