Kultúra

Kincsvadászok: a TV2 már berendelte a következő évadot

TV2
TV2

Még véget sem ért a Kincsvadászok első évada, a műsor sikere láttán a TV2 már be is rendelte a következő évadot. A csatorna már hirdeti is, hogy várják a jelentkezőket az új évadba, sőt, csütörtök este már Till Attila, a Kincsvadászok műsorvezetője is arról beszélt egy Instagram-videóban, hogy jön a folytatás.

Lapunk megkereste a TV2 sajtóosztályát, hogy megtudjuk, valóban terveznek-e az új évaddal: megerősítették, hogy tényleg érkezik a folytatás.

A TV2 tavaly jelentette be, hogy megvették az eredetileg német műsorként életre hívott, majd később több országban átvett formátumot (Trash or Cash), amelynek a lényege az, hogy vélt vagy valódi műkincsek, régiségek eladásával próbálnak pénzt hazavinni a játékosok. Olyan régiségekkel érkeznek, amikről nem tudják, mennyit is érnek valójában. A műsor régiségszakértői és műtárgykereskedői pedig eldöntik, mennyit adnak értük, ha adnak érte egyáltalán bármit.

A január 22-én indult Kincsvadászok nézettsége folyamatosan emelkedett, mostanra pedig már a legsikeresebb hétköznapi műsor, így a TV2 döntése nem meglepő.

Kapcsolódó
„Egy kis link csávónak néztelek” – Fejes Tamás elnézést kért az eladótól, mert külsőségek alapján ítélkezett
Az eladó csak a sikeres licit után mesélt arról, hogy szegény családoknak adja majd a pénzt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik