Kultúra

Christopher Nolanék mögött felszökött a színpadra egy youtuber a BAFTA gálán

A férfi rutinos troll, korábban az Aranylabda-átadóra is bepofátlankodott.

Őrizetbe vettek egy férfit a vasárnapi BAFTA-átadón Londonban, miután magát stábtagnak tettetve felment a színpadra Christopher Nolanékkel együtt – írja a Guardian. 

A férfi akkor jutott fel a színpadra, amikor a legjobb filmnek járó díjat az Oppenheimernek ítélték. Miközben a rendező, Nolan és a stáb több tagját a színpadra szólították átvenni a díjat, egy ismeretlen férfi is felment velük a színpadra, majd beállt a köszönőbeszédet mondó producer, Emma Thomas mögé. A kívülállók számára akár úgy is tűnhetett, hogy valamely kevéssé ismert producer ment fel Nolan és Cillian Murphy oldalán a színpadra, a férfi ugyanis nem öltönyben volt, és láthatóan be akart olvadni a díjazottak társaságába, nem csinált semmi polgárpukkasztót. Nolanék meglehetősen profin reagálták le az ügyet, ahogy a biztonsági szolgálat sem rohanta le a betolakodót a színpadon. Akkor vették őrizetbe, amikor a stáb levonult a díszletek mögé.

A BAFTA szervezői közleményben erősítették meg: valóban elfogtak egy youtubert, azonban mivel az ügyet rendkívül komolyan veszik, nem szeretnének további nyilvánosságot biztosítani az illető számára azzal, hogy tovább ragozzák az ügyet. A férfit a közleményben épp emiatt nem is nevesítették, azonban azóta már kiderült, hogy a Lizwani néven alkotó youtuberről van szó, aki munkásságának szerves részeként pofátlankodik be nagy eseményekre: többek közt a 2022-es Aranylabda-átadáson és a Brit Awards gáláján is trollkodott egyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik