Kultúra

Egy K-popsztár is csatlakozott A Fehér Lótusz harmadik évadához

Image Press Agency / NurPhoto / AFP
Image Press Agency / NurPhoto / AFP
A Blackpink énekesnőjének ez lesz az első szerepe.

Tovább bővült A Fehér Lótusz egyébként sem elhanyagolható mennyiségű sztárt tartalmazó színészgárdája: a K-pop legismertebb lánybandája, a Blackpink egyik énekesnője is szerepet kapott az épp készülő harmadik évadban. Lalisa Manobalnak ez lesz az első színészi munkája – írja a Guardian.

Hogy az énekesnő kit alakít, az rejtély, de a titkolózás az egész sorozatot jellemzi: a harmadik évadról egyelőre az egyre bővülő színészgárdán kívül csak az derült ki, hogy Thaiföldön játszódik majd. A sorozat atyja, Mike White korábban arról beszélt, hogy a folytatást Ázsiában képzeli el, ahol ezúttal a halál, a spiritualitás és a Kelet áll majd a középpontban. A sorozat forgatását még februárban elkezdik.

Az új évadban már biztosan feltűnik Parker Posey, Jason Isaacs, Leslie Bibb, Michelle Monaghan és visszatérő szereplője is lesz: az első évadban Belindaként feltűnő Natasha Rothwell újrázik. A szereplőválogatást egyébként botrány is érintette: korábban úgy volt, hogy Miloš Biković is szerepel a sorozatban. A nyíltan oroszpárti színész 2021-ben kapott orosz állampolgárságot, és személyesen Vlagyimir Putyin tüntette ki a Puskin-medállal az orosz művészet és kultúra népszerűsítéséért. A színészválasztás olyan nagy port kavart, hogy még az ukrán külügyminisztérium is elítélte az HBO-t a döntésért, végül Bikovićot menesztették a produkciótól.

Nem Manobal az első, aki a zenekarból sorozatbabérokra tör: a szintén Blackpink-tag Jennie Kim Az idolban tűnt fel. Mindkettejük részesültek egyébként abban a kitüntetésben, amelyet Károly király adományozott a Blackpink négy tagjának a Buckingham-palotában tavaly novemberben.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik