Kultúra

Adam Driver soha többé nem akar szerepelni a Star Warsban

Lucasfilm/ILM / Photo12 via AFP
Lucasfilm/ILM / Photo12 via AFP

Ne nagyon várjuk, hogy Kylo Ren visszatérjen a Star Wars univerzumba, legalábbis Adam Driver alakításában, a színész a SmartLess podcastban ugyanis határozottan jelentette ki: többet nem csinál Star Wars-filmet.

Drivert azzal kapcsolatban kérdezték, hogy mit szól a Daisy Ridley visszatéréséhez Rayként, illetve azokról a rajongói spekulációkhoz, amelyek szerint a harmadik trilógia főbb szereplői – köztük az Oscar Isaac által alakított Poe, a John Boyega által alakított Finn vagy épp Kylo Ren – is feltűnhetnek egy újabb filmben vagy sorozatban.

Ők folytatják, de nem velem. Én nem csinálom többé

– jelentette ki határozottan a színész. Mikor a műsorvezető arról kérdezte, azért nem tér vissza mert karaktere meghalt, Driver igennel válaszolt, emellett viszont kifejtette, mennyire megterhelő volt a trilógia.

A Star Wars rendkívül kimerítő volt számomra, ráadásul én sokkal kimerítőbbé tettem, mint amilyennek lennie kellett volna

– magyarázta. Hozzátette, hogy korábban sosem dolgozott akkora produkcióban, mint amilyen a Star Wars volt, emiatt is voltak nehézségei.

Driver nemrég a The Rich Eisen Showban beszélt Kylo Renről, akiről azt árulta el, hogy az eredeti forgatókönyv teljesen más sorsot szánt a karakternek: nem antihős volt, aki a trilógia végére pozitív karakterré válik, hanem egyre gonoszabb lett volna. A forgatókönyv azonban folyamatosan formálódott, ráadásul a rendezőváltásokkal is változott a karakter irányvonala.

Kapcsolódó
Adam Driver még csak most lett negyven, mégis mindenki vele akar dolgozni
Adam Driver első ránézésre távolról sem az a tipikus sztáralkat, mégis tömött sorokban állnak érte a legnagyobb rendezők, pedig még csak november 19-én tölti be a negyvenet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik