Kultúra

Rod Stewart eladja Los Angeles-i kúriáját, de a kisvasútját magával viszi

Greg Doherty / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Greg Doherty / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
A 12 fürdő és a focipálya viszont marad.

Rod Stewart eladja Los Angeles-i otthonát, amelyet 80 millió dollárért hirdetett meg.

Most jött el az ideje. Harminc éven át itt élt az egész család. Itt nőttek fel a gyerekek, és már az unokái is. Sokat turnézik, és sok időt tölt Európában

– indokolta a döntést Tomer Fridman ingatlankereskedő.

A 78 éves Stewart 1991-ben vette meg a birtokot 12 millió dollárért. A telken áll egy röpke 2600 négyzetméteres ház, 9 hálószobával és 12 fürdőszobával, de ha ez nem lenne elég, van egy külön, 400 négyzetméteres vendégház is, amely nyilván bárhol máshol főépület lenne.

A kertben található egy teljes méretű focipálya, és korábban itt tartotta Stewart évtizedeken át építgetett vasúti terepasztalát is, de az nincs benne az árban, ugyanis az utóbbi években átvitette Angliába.

23 évembe telt megépíteni. 18 méter hosszú és csaknem 8 méter széles, vagyis nagyobb mint a legtöbb ember háza. Hét hónapba került elszállíttatni

mondta 2021-ben Stewart, aki jövő júniusban Budapesten is fellép az MVM Dome-ban. A Rod Stewart 75 születésnapjára írt portrécikkünket itt olvashatják.

Kapcsolódó
75 éves lett az igazi bulibáró, aki sosem elégített ki matrózokat
Egyszerű brit munkáscsaládból vitte a lovagi címig, ám közben alaposan kivette a részét a szex, drogok, rock and roll-életmódból, és a nagybetűs Rocksztár szótári illusztrációjává vált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik