Kultúra

Azzal vádolják P. Diddyt, hogy két társával együtt erőszakolt meg egy kiskorút

IMAGE PRESS AGENCY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
IMAGE PRESS AGENCY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Újabb nő vádolja szexuális zaklatással a P. Diddy művésznéven alkotó Sean Combst, a vádak szerint egy 17 éves nőt erőszakolt meg még 2003-ban többedmagával együtt – írja a Variety. 

A peranyag szerint a névtelenséget kérő áldozat 2003-ban utazott a zenész magángépén Michiganből New Yorkba. Harve Pierre, Combs alkotótársa és az általa alapított lemezcégének elnöke győzte meg az akkor 17 éves lányt, hogy tartson velük. A rapper New York-i stúdiójában a felperes állítása szerint hatalmas mennyiségű alkohol és drog fogyott, őt magát is leitatták és bedrogozták. Ezt követően Combs a fürdőszobába vitte a félájult lányt, ahol megerőszakolta. Miután Combs végzett, egy másik férfi is erőszakot vett rajta, miközben Combs nézte őket. A peranyag szerint a stúdióban hárman – Combs, Pierre és egy meg nem nevezett férfi – is megerőszakolták a nőt.

„Azt látni, hogy két nő ilyen bátran kiállt Mr. Combsszal és Mr. Pierre-rel szemben bátorságot adott a felperesnek, hogy ő is előlépjen a történetével” – áll a peranyagban.

Combsot először egykori barátnője, Casandra Ventura vádolta meg novemberben azzal, hogy közel egy évtizedes kapcsolatuk alatt a rapper gyakran bántalmazta őt, verte, erőszakot vett rajta, rászoktatta a drogokra és arra kényszerítette, hogy felbérelt férfiakkal szexeljen, miközben felvétel készül róluk. Combs tagadta a vádakat, végül peren kívül egyeztek meg, ám az ügy lavinát indított meg, két újabb nő lépett elő, akik ugyancsak szexuális zaklatásról beszéltek. A rapper ezeket is kategorikusan tagadta hozzátéve, hogy szerinte csak pénzt akarnak kicsikarni belőle ezek a nők.

Az elmúlt hetekben csendben ültem, és figyeltem, ahogy karaktergyilkosságot akarnak elkövetni ellenem, ahogy lerombolják a hírnevemet és az örökségemet. Gyomorforgató vádak láttak napvilágot olyan emberek által, akik csak gyors pénzre vágynak. Hadd tisztázzam: nem követtem el azokat a borzasztó dolgokat, amiket állítanak rólam. Harcolni fogok a nevemért, a családomért, az igazságért

– nyilatkozta a rapper.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik