Kultúra

Nemi erőszakkal vádolja P. Diddyt volt barátnője

Chris Delmas / AFP
Chris Delmas / AFP

Bántalmazással, nemi erőszakkal és szexkereskedelemmel vádolta meg Sean „Diddy” Combst, azaz P. Diddyt (még korábban Puff Daddyt) volt barátnője, Casandra Ventura énekesnő, írja a BBC. A perirat szerint Ventura, aki Cassie művésznéven R&B énekesnő és táncos, azt állítja, egy évtizeden át volt foglya a bántalmazás és erőszak körforgásának: a rapper kapcsolatuk során verte és többször erőszakot tett rajta.

Combs tagadja az ellene felhozott vádak valóságtartalmát, azt állítja, a nő pénzt akar kicsikarni tőle, az ügyvédje pedig bántónak és felháborítónak minősítette a vádakat.

Némaságban és sötétségben töltött évek után végre készen állok, hogy elmondjam a történetem

– fogalmazott Ventura csütörtöki közleményében hozzátéve, hogy reméli, kiállásával sorstársainak is segít. A BBC szerint a perirat sorozatos párkapcsolati bántalmazónak nevezi a rappert, és több erőszakos esetet ír le grafikus részletességgel, és azt is állítja, hogy az énekesnőt Combs szoktatta rá a kábítószerre és az alkoholra.

P. Diddy ügyvédje szerint Ventura korábban harminc millió dollárt követelt a rappertől, ellenkező esetben olyan könyvet ír a kapcsolatukról, amely ráhúzza majd a rapperre a vizes lepedőt, amit azonban az ügyvédek elutasítottak, mint egyértelmű zsarolást. Szerintük ezért próbálkozik most a nő a jogi úttal. A nő ügyvédje ugyanakkor úgy reagált minderre, hogy épp Combs jogi csapata próbálta pénzzel megvásárolni a nő hallgatását: azt állítják, nyolc számjegyű összeget ajánlottak Venturának, ha nem perel.

A per a bántalmazási vádak mellett azt állítja, hogy a rapper azt tervezte, felrobbantja egy másik zenész, Kid Cudi autóját, merthogy Diddy féltékeny volt rá annak  korábbi kapcsolata miatt a nővel. A nő állítása szerint a rapper úgy akarta, hogy Kid Cudi nem az autójában, hanem otthon legyen, amikor a robbanás történik. Cudinak ekkortájt egyébként valóban felrobbant a kocsibeállón parkoló autója, a New York Timesnak pedig Kudi szóvivője azt nyilatkozta, hogy amit Ventura állít, az valóban így történt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik