Kultúra

Huszonkét év alatt csak keveseknek tűnt fel az első Shrek-film erekciójelenete

Lord Farquaad paplanja alatt történik valami váratlan.

Shrek karaktere az elmúlt két évtizedben milliók kedvencévé vált, van azonan egy jelenet, ami felett eddig talán mindenki átsiklott – mutatott rá az NME.

A lap rábukkant egy, az interneten napok óta keringő, közel kétmillió megtekintésnél járó videóra, amiből egyértelművé vált, hogy mikor a varázstükör megmutatja Lord Farquaadnak az akkor még vele jegyben járó Fiona hercegnőt, az egyáltalán nem éri közömbösen a főrendet, hiszen egy apró hullám jelenik meg a paplanján, majd hirtelen feljebb húzza a takarót, és a kamerába nézve hirtelen elszégyelli magát.

Az elmúlt években az internet újra és újra felbukkanó részlet eddig nem jutott el a széles tömegekhez, most azonban úgy tűnik, áttört egy határt, a TikTokon és a Youtube-on ugyanis egymást érik a kommentek, amikben rajongók arról írnak, hogy ha ez valóban igaz, akkor többé nem is a Shrek a kedvenc filmjük, mások pedig jelezték, hogy ezek után biztosan nem nézik meg azt újra a nappaliban, mikor a szüleik is a környéken vannak.

A pletyka szerint a lord karakterét a Disney akkori vezérigazgatója, Michael Eisner inspirálta, mivel a producer Jeffrey Katzenberg egyáltalán nem volt jóban vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik