Kultúra

Szétszedték a producert, amiért Britney szájkosarát firtatta

Derek White / Getty Images / AFP
Derek White / Getty Images / AFP

A TikTokon kért bocsánatot Timbaland, miután kisebb botrány lett egy interjújából, amelyben szájkosarat kért Britney Spearsre. A rapper-producer egy nyilvános közönségtalálkozón vett részt még október végén, ahol a közönségből érkezett egy kérdés arról, hogy hogyan fogadta azt az újra feltámadt érdeklődést, ami a Cry Me a River című, Justin Timberlake-kel közös dalát övezi. Erre reagált úgy a producer, hogy

A nőnek elmegy az esze, nem? Fel is akartam hívni JT-t (Justin Timberlake-et – a szerk.), hogy ember, tegyél szájkosarat arra a lányra.

Timbaland ezzel Britney-nek azon állítására utalt, miszerint annak idején abortusza volt, mert akkori pasija, Justin Timberlake nem akart gyereket. A rappernek ugyanakkor brutálisan nekiestek a közösségi oldalak felhasználói a szájkosaras megnyilvánulása miatt, így végül egy élő bejelentkezésben bocsánatot kért Britney Spearstől és rajongóitól is.

Spears nemrég megjelent memoárja nemcsak az abortuszt említette, felrótta Timberlake-nek azt is, hogy az említett dal klipjében gonoszként ábrázolták őt. Szerinte a klipben Timberlake egy rá emlékeztető külsejű, hűtlen barátnő miatt bánatos, ezt pedig a média úgy fordította le, hogy ő a csalfa nő, aki összetörte Amerika aranyifjának szívét, miközben a valóságban ő összetört szívvel otthon nyalogatta a sebeit, Timberlake meg boldogan élte világát Hollywoodban.

A memoár állítása nyomán a Cry Me a River – melyben Timbaland társszerzőként, koproducerként és vokalistaként is szerepelt – újra népszerű lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik