Kultúra

„Ez nem igazságos” – mondja Daniel Radcliffe a Harry Potter-forgatáson lebénult dublőréről

A színész és kaszkadőrje közösen készítettek dokumentumfilmet, itt az előzetese.

Múlt héten derült ki, hogy Daniel Radcliffe és korábbi dublőre, David Holmes nagy titokban közös dokumentumfilmet készített, amely utóbbi, vagy az Harry Potter-filmek fontos kaszkadőrévé váló Holmes történetét mutatja be.

A kaszkadőrség hivatás volt számomra, Harry dublőrének lenni pedig életem legjobb munkája volt. 2009-ben az egyik kaszkadőrpróbán szenvedtem egy balesetet, ami örökre megváltoztatta az életemet

– írta Holmes, aki a Harry Potter és a Halál ereklyéi forgatásán szenvedett gerincsérülése miatt lebénult.

Most meg is érkezett az HBO-n debütáló film előzetese, amelynek címe David Holmes: The Boy Who Lived lesz. A Holmesszal azóta is jó kapcsolatot ápoló Radcliffe nemcsak executive producerként működött közre, de meg is szólal a filmben, amely a trailer alapján tartogat bőven könnyfakasztó és vidámabb pillanatokat is.

Olyan volt számomra mint egy menő báty, ő csinálta meg az igazán veszélyes mutaványokat

– mondja a trailerben színész, majd később könnyes szemmel hozzáteszi, hogy ez nem igazságos, és nem szabadott volna mindezt Holmesnak csinálnia. A film ennek ellenére nem tragédiaként akarja bemutatni Holmes történetét, arra is rávilágít majd, hogyan tanulta meg a baleset után újra értékelni az életet, időnként akár jobban is, mint korábban. Íme az előzetes:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik