Kultúra

Matthew Perry halála előtt a 911-et hívták, nyilvánosságra került egy hangfelvétel

RONALD MARTINEZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
RONALD MARTINEZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

54 éves korában a hétvégén elhunyt Matthew Perry amerikai színész, akit a világ leginkább a Jóbarátok című sorozat Chandlereként ismerhetett meg.

A színészre Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták rá, az első hírek szerint vízbe fulladt, egy kedd reggel nyilvánosságra hozott telefonhívás pedig ezt alátámasztani látszik. A TMZ szerint a színész halála előtt közvetlenül a 911-es segélyhívót tárcsázták az ingatlanból, a lapnak pedig birtokába jutott az a felvétel, melyen a Perry ügyében eljáró diszpécser hallható. Ez nem az a beszélgetés, amelyet Perry otthonából indítottak, az viszont hallható rajta, hogy a diszpécser többször is „fulladást” említ rajta a mentéshez irányított kollégáinak. A 15 másodperces felvétel többi részét kisípolták.

A Jóbarátok főszereplői közös közleményt jelentettek meg a színész halálát követően, ebben azt írták, „Matthew elvesztése mindannyiunkat mélyen lesújtott. Többek voltunk, mint színésztársak. Mi egy család vagyunk. Annyi mindent lehetne mondani, de most szeretnénk egy kis időt szánni a gyászra, és arra, hogy feldolgozzuk ezt a felfoghatatlan veszteséget.”

Korábban a sztárvilág is elbúcsúzott már a színésztől, mi pedig a legjobb alakításaival emlékeztünk Matthew Perryre – és távolról sem csak Chandlerre.

Kapcsolódó
„Már most mindenkit megnevettet odafent” – így búcsúzik a sztárvilág Matthew Perrytől
Több egykori kollégáját megrendítette a színész halálhíre.
Kapcsolódó
A Jóbarátok főszereplői közös közleményben reagáltak Matthew Perry halálhírére
Két nappal kollégájuk hirtelen halála után törték meg a csendet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik