Kultúra

Válaszolj helyesen 3 kérdésre a World Press Photo Kiállítás kapcsán és nyerd meg a 3 db 20 000 Ft-os CEWE utalvány egyikét

24.hu
24.hu
A CEWE utalvánnyal egyedi fotókönyvet készíthetsz vagy posztert is nyomtathatsz prémium minőségben, mintha csak egy kiállításról került volna a lakás falára.

Az évente megrendezett World Press Photo pályázat az elmúlt év legjobb fotóriporteri és dokumentarista fotóit ismeri el és díjazza. A kiállítás képei óriási feladatot látnak el: összekapcsolják az embereket azzal, ami, habár nem a mindennapjaik része, mégis velük egy időben, a világban körülöttük történik, legyen az akármilyen messze, és rendelkezzenek róla bármilyen kevés tudással.

Három kérdés helyes megválaszolásával most a saját fotóidat is viszont láthatod akár poszterként, naptárként, vagy fotókönyvbe is gyűjtheted és mint egy könyvet lapozgathatod. A helyesen válaszolók között 3 nyertest sorsolunk, akik  20 000 Ft-os CEWE utalványt nyernek.

A játék időtartama: 2023. október 5. – október 15.

Sorsolás időpontja: 2023. október 16.

A nyerteseket a sorsolást követően ebben a cikkben tesszük közzé. A nyertesekkel a játékban megadott email címen felvesszük a kapcsolatot.

A nyertesek

Véget ért a nyereményjáték, a helyesen válaszolók között ők nyerték a CEWE utalványok egyikét:
Ivanics Gergő (Gárdony)
Lehoczki Zsuzsa (Pásztó)
Janik Zoltán (Budapest)

A játékszabályzat itt elérhető.

 

A közönségsikernek köszönhetően idei kiállítás hat hétig, szeptember 22. és november 5. között lesz megtekinthető az a Magyar Nemzeti Múzeumban.

Kapcsolódó
Szabadon megtekinthető kiállítás nyílt Budapesten a 24.hu fotóriportereinek válogatott képeiből
A Szemtanúk képei a World Press Photo kiállítás kísérőtárlataként, a Nemzeti Múzeum kerítésén láthatók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik