Kultúra

A Puskás Arénában lép fel Azahriah

Broadway Event Közhasznú Nonprofit Kft.
Broadway Event Közhasznú Nonprofit Kft.
Ő az első magyar előadó, aki önálló koncertet ad a stadionban.

2024. május 25-én a jelenleg még mindig csak 21 éves dalszerző-énekes Azahriah, első magyar előadóként ad önálló koncertet a Puskás Arénában – írják közleményükben a szervezők, hozzátéve, hogy a jegyek október 10-től kaphatók.

Ahogy mi is írtunk róla korábban, napjainkban Azahriah a legnépszerűbb magyar előadó: YouTube-megtekintései mindjárt átlépik a 323 milliót; Spotify-on havonta mintegy 25 milliószor, hetente 5,8 milliószor játsszák le a számait; havonta több mint 700 ezer hallgatója van; a magyar streamelők a DESH-sel közös Pullupot hallgatták meg a legtöbbször 2022-ben az NMHH hivatalos statisztikái szerint 6,5 milliószor.

Először megtöltötte a Budapest Parkot, tavaly a Sziget nagyszínpadán lépett fel, idén pedig telt házas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában – ennek a folyamatnak a következő lépése a Puskás Aréna, mint koncerthelyszín.

A közlemény szerint Azahriah addig új dalokon dolgozik, 2023 novemberében pedig tíz állomásos európai turnéra indul, melyek nagy része már most telt házas.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik