Kultúra

Sophia Loren elesett a házában, meg kellett műteni

Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Sophia Lorent vasárnap megoperálták, miután svájci otthonában egy csúnya esés következtében több végtagja is eltört, többek között a combcsontja is.

Az olasz színésznő, aki szeptember 20-án töltötte be 89. életévét, a fürdőszobájában esett el, és több helyen is eltört a csípője, valamint a combcsontja is, amit meg kellett műteni – mondta a Hollywood Reporternek egy, a színésznőhöz közel álló forrás. A forrás hozzátette, hogy óvatos optimizmus jellemzi a családot a műtétet és Loren felépülését illetően, amely egy rövid lábadozással, majd egy hosszú rehabilitációval jár majd.

Loren esésének hírét az olaszországi Bari városában szeptember 26-án nyíló étterme – a negyedik ilyen étterem, amely az ő nevét viseli – hozta nyilvánosságra. A színésznőnek a város díszpolgárságát is meg kellett volna kapnia, de most a közeljövőre szóló összes elfoglaltságát lemondták.

Sophia Loren utolsó nyilvános szereplése a 80. Velencei Filmfesztivál keretében tartott Armani divatbemutatón volt szeptember 2-án Velencében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik