Kultúra

Nem lesz több évad a Lakers felemelkedését bemutató Győzelmi sorozatból

HBO Max
HBO Max

Az HBO megerősítette, hogy két évad után befejezi a Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése című sorozatot. A hír meglepetésként érte a nézőket, hiszen csak pillanatokkal azután érkezett, hogy a csatorna vasárnap este levetítette a második évad fináléját.

A társalkotó Max Borenstein az X-en (korábban Twitter) osztotta meg gondolatait a hírrel kapcsolatban: „Nem az a befejezés, amit elképzeltünk. De semmi mást nem érzünk, csak hálát és szeretetet.”

A 2022 márciusában debütáló sorozat a Los Angeles Lakers NBA-csapatára és az 1980-as évek eleji felemelkedésére összpontosít. Az első évad a tulajdonos Jerry Buss első évét és Magic Johnson bemutatkozását beszélte el 1979 és 1980 között. A második évad az ezt követő négy évadban játszódik.

A sorozatot Borenstein és Jim Hecht készítette Jeff Pearlman könyve alapján, a főbb szerepeket John C. Reilly, Quincy Isaiah, Jason Clarke és Adrien Brody játszották. Igaz, azok, akikről szólt, annyira nem díjazták a sorozatot.

A sorozat első évadáról szóló kritikánk itt olvasható.

Kapcsolódó
Ilyen, amikor idegbajos, izzadt férfiak véletlenül csodát tesznek
A Magic Johnsonnal felálló Los Angeles Lakers megreformálta a kosárlabdát, a diadalmenetükről szóló és máris az év egyik legjobbjának tűnő HBO-sorozat igazi hősei azonban a kudarctól rettegő edzők. Kritika a Győzelmi sorozatról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik