Kultúra

Hétvégén indul A mi kis falunk nyolcadik évada

Pajkaszegen is folytatódik az élet.

Szeptember 16-án 19 órától vetítik az RTL sikeres sorozata, A mi kis falunk nyolcadik évadának nyitóepizódját, amelynek fordulatait össze is foglalják az erről szóló közleményben:

Kati és a Doktor olyat csinálnak, amit még soha… Anikó olyan fegyvert vet be a polgármesteri hivatalban, ami mindenkit sokkol – mint ahogyan az is, hogy Baki mit művelt Szifonnal, amíg az aludt. Zömbikné különös bűncselekménnyel gyanúsítja meg Bazsót. A folytatásban Pajkaszegen felborul az eddigi rend és a szomszédok területszerző hadjáratba kezdenek. Saci nem tudja tartani a száját a Postásnő előtt, akiben felizzik a vágy, hogy elcsábítson valakit, aki foglalt. Stoki és Sulyok úgy gondolják, itt az ideje, hogy mindennek nyoma maradjon – de amikor hirtelen mindenki képbe kerül, mindent megbánnak. Az Orvosnőhöz váratlan vendég érkezik és így együtt egyre meghökkentőbb felismerésekre jutnak.
Zsolt jót akar, de egy félreértés miatt minden másképp alakul, mint ahogyan tervezte. Az Orvosnő rájön, hogy van, ami nem fejben dől el… hanem máshol…

Az RTL pár hete jelentette be őszi műsorait, ezekről itt olvashat bővebben. Az előzetes alább tekinthető meg:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik