Kultúra

Árpa Attila bokszol és műsort is vezet az RTL-en – bejelentették az őszi műsorokat

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu
Lesznek nagy visszatérők és új formátumok is.

Az RTL Magyarország egy szerda délelőtti sajtótájékoztatón jelentette be, milyen műsorokkal készülnek az őszre. Kolosi Péter, a csatorna vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy a már bejelentett műsorok mellett új formátumok is érkeznek. Azt korábban is lehetett tudni, hogy az X-Faktor helyett a The Voice lesz a zenei tehetségkutató, az Index beszámolója szerint a műsor arcai – Curtis, Manuel, Trokán Nóra, Miklósa Erika és a műsorvezető, Istenes Bence – meg is jelent a szerdai eseményen.

Új évaddal jelentkezik a Sebestyén Balázs által vezetett Gyertek át, a Házasodna a gazda Nádai Anikóval, a Cápák között (két új cápával, dr. Varga Eszterrel és Orbók Ilonával), valamint a Survivor, ami ezúttal a Fülöp-szigeteken játszódik majd. És visszatér a Nyerő Páros is Sebestyén Balázzsal és Kabát Péterrel, a műsor négy versenyző párját is bemutatták a sajtótájékoztatón:

  • Curtis és párja, Judy,
  • Varga Miklós (Joe) és párja, Csenge,
  • Voksán Virág és párja, Laci,
  • Vastag Csaba és párja, Evelin.

Újdonságnak számít a The Traitors – Gyilkosság a kastélyban című szerepjáték, amelyben celebek ütköznek majd meg Árpa Attila vezényletével. Szintén érkezik ősszel a Lego Masters, itt Puskás Péter lesz a műsorvezető, és legóból kell mesterműveket építeni amjd a versenyzőknek. Két további új műsor A város királynői, The Real Housewives of Budapest.

„Emellett az RTL+ streaming platformon jelenik meg egy régóta ismert reality, az Éden Hotel újabb évada, a Valami Amerika-filmek alapján készült sorozat, illetve az anyacsatornán debütál majd ismételten A mi kis falunk. Nagy visszatérő a Sztárbox, amelyet Csobot Adél, Héder Barna és Szujó Zoltán vezet, a szakmai vezető pedig Kovács István lesz. A műsor női versenyzői Berki Mazsi, Dobos Evelin, Janicsák Veca, Járai Kíra, Megyeri Csilla, Nyári Dia, Sáfrány Emese és Szabados Ági lesznek” – írja a lap, hozzátéve, hogy a férfi versenyzők két súlycsoportban is megmérkőznek majd:

  • könnyűsúlyban Frohner Fecó, ifj. Schobert Norbert, Istenes Bence, Józan László, Kabát Péter, Kállay-Saunders András, Molnár Áron és Rácz Jenő,
  • nehézsúlyban pedig többek között Árpa Attila, Curtis, Dobrády Ákos, KKevin, Szegedi Fecsó és Pintér Tibor lesz ott a ringben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik