Kultúra

Film készül a tavalyi év egyik legjobb játékából, a Strayből, ahol egy utcamacskát irányíthattunk a jövőben

A premier időpontja, illetve a főbb részletek még nem ismertek.

2022 júliusában meglepő játék tűnt fel a piacon: megjelent a Stray nevű macskaszimulátor, amiben a nevéhez hűen egy utcamacskát irányíthattunk egy furcsa futurisztikus világban.

A premier után nemcsak az emberek, de a macskák is azonnal rajongóvá váltak. Rövidesen mi is így tettünk, hosszú kritikában kiemelve a Stray pozitívumait és negatívumait, sőt, karácsonykor a 2022-es év legjobbjait bemutató listában is helyet szorítottunk neki.

Az Annapurna Interactive által jegyzett játékból most a fejlesztőcég egy másik ága, az Annapurna Animation készít egészestés filmet – írja a Collider, ami szerint a projekt már el is kezdődött, így

rövidesen a szabadon élő négylábú, illetve amnéziás drón barátja, B12 kalandjait nézhetjük majd a mozivásznon, vagy épp az otthoni projektoron.

A részletekről egyelőre még nincsenek hírek, így sem a különböző karakterek hangjáról, sem a bemutatás tervezett idejéről, illetve a forgalmazás módjáról nem tudunk semmit. Ez rövidesen persze változhat, így új cikkben számolunk majd be a fejleményekről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik