Kultúra

Rengeteg vért és lövöldöző Megan Foxot ígér a Feláldozh4tók új előzetese

A rajongók visszakövetelték a magasabb korhatár-besorolást. Megkapták.

Újabb előzetes érkezett a szeptemberben bemutatásra kerülő Feláldozh4tókhoz, amely 1 pec 50 másodperc alatt igyekszik bebizonyítani, hogy minden pillanatában indokolt lesz a 18-as karika.

A trailert egyenesen az ezzel kapcsolatos kritikákra húzták fel: a 2014-ben bemutatott harmadik rész rengeteg kritikát kapott azzal kapcsolatban, hogy feláldozták az akciót a korhatár-besorolás miatt, az addigi R-besorolás (17 éven aluliak számára csak felnőtt kísérővel nézhető), 13-as karikát kapott. Az előzetesben a vért, a zubogó beleket és a magasabb besorolást visszakövetelő rajongói kommenteket idézik, amelyek előtt a készítők fejet is hajtottak. Ennek megfelelően már az előzetesben is fröcsög a vér, szakadnak a testrészek, robban minden, a csapatban újoncként felbukkanó Megan Fox pedig hol Jason Stathammel hempereg, hol épp fejlövéseket osztogat.

A Feláldozhatók-sorozat negyedik része lesz az utolsó az egész akcióhős-osztálytalálkozót elindító Sylvester Stallonéval a főszerepben, a veterán színész már jelezte, hogy ennyi volt számára a franchise. Visszatér viszont Statham és Dolph Ludgren is, mellettük feltűnik 50 Cent, Tony Jaa, Iko Uwais, Randy Couture, Jacob Scipio, Levy Tran és Andy Garcia is.

A Feláldozh4tók Magyarországon 18-as karikát kapott, a hazai mozikba szeptember 21-én érkezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik