Kultúra

Visszatér Gundel Takács Gábor és a Géniusz is az ATV-re

Palágyi Barbara / 24.hu
Palágyi Barbara / 24.hu

Visszatérő és megújuló műsorokat is bejelentett őszre az ATV, mely új formátumokkal is jelentkezik majd szeptembertől.

Mindenekelőtt visszatér a Géniusz című vetélkedő Gundel Takács Gáborral, méghozzá Géniuszok Géniusza címmel, mivel a műsor eddigi legeredményesebb tizenhat játékosa egy kvízbajnokságban méri össze tudását. Visszatér az Öt című vitaműsor is augusztus 28-tól, hétfőnként 21.55-től, a műsorvezető Vogyerák Anikó lesz, sőt, a közlemény Schiffer András nevével szeretné még feljebb srófolni a műsor iránti érdeklődést.

Szeptember 13-án egy új műsor mutatkozik be, Élőben jófej címmel, melyet az Önkéntes Mérvadó c. Spirit rádióműsorból ismert Horváth Oszkár vezet majd, és benne ha minden igaz, központi érdeklődésre számot tartó témákról beszélnek majd közéleti személyek, celebek és véleményvezérek.

Októberre is jut egy új műsor: minden hétköznap este 20.45-től jelentezik az Aktuál című műsor, amely a Nap híre utódja, új arculattal és díszlettel, de továbbra is a legfontosabb napi hírekkel, Krug Emília és Bodacz Balázs vezetik majd.

A régebbi műsorok közül folytatódik a Csatt Egri Viktorral, mely augusztus 29-től keddenként 21.55-től lesz látható, míg a Húzós podcast szeptember 23-ától, szombatonként indul újra, Rónai Egon a Halhatatlanok Társulatának legújabb Örökös Tagjaival beszélget majd. Az ősz második felében új adásokkal jelentkezik a #Bochkor is az ATV-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik