Kultúra

Meghalt Bryan Randall, Sandra Bullock párja

Jackson Lee/GC Images
Jackson Lee/GC Images

57 éves korában elhunyt Bryan Randall, Sandra Bullock partnere, közölte a család hétfői közleményében.

A fotós három éve küzdött amiotrófiás laterálszklerózissal (ALS), ami az akaratlagosan mozgatható izmokat beidegző agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek pusztulásával járó végzetes betegség.

Nagy szomorúsággal tudatjuk, hogy Bryan Randall az ALS-szel folytatott hároméves küzdelem után augusztus 5-én békésen elhunyt

– közölték.

Mint írták, Bryan Randall a harcát nem a nyilvánosság előtt akarta megvívni, és a család mindent megtett annak érdekében, hogy teljesítsék a kérését. Hozzátették, rendkívül hálásak az orvosoknak és a nővéreknek, akik az elmúlt három évben ott voltak Randall mellett.

Kértek egyúttal mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a gyászukat, és hogy megbékélhessenek a lehetetlennel, miszerint el kell búcsúzniuk Bryantől.

Sandra Bullock és Bryan Randall 2015 januárjában találkozott először, amikor a fényképész a színésznő gyermekének születésnapi partiján fotózott. Ezt követően elkezdtek találkozgatni, sokáig próbálták titokban tartani a kapcsolatukat, végül 2015 októberében Los Angelesben mutatkoztak először közösen egy nyilvános eseményen.

Az évek során többször írt arról a bulvársajtó, hogy Bullockot eljegyezte Randall, ahogy arról is, hogy már össze is házasodtak, de a színésznő szóvivője ezt mindannyiszor cáfolták.

Bullock 2010-ben vált el korábbi férjétől, Jesse Jamestől. 2021 novemberében egy interjúban elmondta, miért nem akar újraházasodni.

Átéltem a válás procedúráját. Megtaláltam életem szerelmét. Három gyönyörű gyermekünk van, ez a legjobb dolog, ami valaha történt velem. Nem akarok magyarázkodni, de nincs szükségem papírra ahhoz, hogy odaadó pár és odaadó anya legyek

– mondta.

Kapcsolódó
Holtan találtak Sandra Bullock egykori zaklatójára
A színésznő házába évekkel ezelőtt tört be a férfi, akinél rengeteg fegyver is volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik