Kultúra

Holtan találtak Sandra Bullock egykori zaklatójára

A 42 éves Joshua Corbettet kaliforniai otthonában találták holtan a hatóságok, miután a vádlott nem nyitott ajtót az elfogató paranccsal érkező rendőröknek – írja a Variety.

Azt nem részletezték, hogy milyen parancsról volt szó, de köze lehet ahhoz, hogy a próbaidős Corbett nem jelent meg az április végi meghallgatásán. A SWAT megjelent a háza előtt, de a férfi elbarikádozta magát, és azzal fenyegetőzött, hogy fegyver van nála, és megöli a rendőröket. Öt óráig próbáltak tárgyalni a kétségbeesett Corbettel, majd bementek a házba, de ekkor már halott volt, saját kezével vethetett véget az életének.

Corbett volt az, aki 2014-ben zaklatta Sandra Bullock színésznőt, betört a lakásába. A férfit elítélték, és a rendőrök elmondása alapján két tucat fegyver volt nála. A négy évvel ezelőtti meghallgatáson egy felvételen is hallani, hogy Bullock a saját szekrényéből kér segítséget a 911-en, hogy van biztonsági ajtaja, de bezárta magát. Corbett ellen tíz éves távolságtartási végzést adtak ki, illetve öt év felfüggesztett börtönt kapott, valamint orvosi kezelésre kötelezték.

Kiemelt kép: Imeh Akpanudosen/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik