Kultúra

Daniel Radcliffe szerint nem kell az öreg Harry Potter az HBO új sorozatába

WARNER BROS. HEYDAY FILMS / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP
WARNER BROS. HEYDAY FILMS / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Nem gondolja, hogy jó ötlet lenne Harry Potter karakterét beleépíteni az HBO Max által bejelentett új Potter-tartalmakba – osztotta meg az ezzel kapcsolatos véleményét Daniel Radcliffe a ComicBooknak.

A színész jelenleg a Csodatévők új évadát népszerűsíti, ám ez nem fogja vissza az újságírókat attól, hogy a varázslóról kérdezzék.

Tudomásom szerint egy teljesen új irányból közelít majd meg a történetet, és úgy vélem, bárki is csinálja majd meg, azt akarja, hogy a saját kézjegye látszódjon a sorozaton. Nem azon fog agyalni, hogyan szorítsa bele az öreg Harryt egy cameo erejéig, és én sem akarom ezt kitalálni. Természetesen a világ összes sikerét kívánom nekik, örülök, hogy átadhatom a stafétát, de nem gondolom, hogy ezt tényleges fizikai formában meg kéne tennem

– válaszolta Radcliffe.

A színész jelenleg egyébként is másra koncentrál: nemrég megszületett első kisfia, emiatt igyekszik minél többet a családjával lenni, sőt, egy időre szabadságot vesz ki, az elkövetkező években kevesebb projektet fog vállalni. Abban azonban biztos, hogy nem hagy fel a színészkedéssel.

Idén áprilisban vált hivatalossá, hogy a Warner Bros. Discovery újabb Potter-tartalmakat gyárt majd, amelyek ugyan J. K. Rowling világához kapcsolódnak, a régi szereplők közül egy sem tér majd vissza.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik