Szórakozás

Daniel Radcliffe az apaságról mesélt, elárulta első gyereke nemét is

Theo Wargo / Getty Images
Theo Wargo / Getty Images
Három hónapja született meg a baba.

Áprilisban született meg Daniel Radcliffe és szintén színész barátnője, Erin Darke első gyereke. A Harry Potter-filmek 33 éves sztárja és amerikai párja – akivel egyébként több mint tíz éve vannak együtt – sosem voltak túl bőbeszédűek a magánéletüket illetően, így a babáról sem sok mindent lehetett tudni eddig.

A színész most az ET Online-nak nyilatkozott a Csodatévők című sorozat negyedik évadának kapcsán, az interjú során pedig arról is beszélt, hogyan érzi magát újdonsült apukaként. Válaszából kiderült: párjával fiuk született.

Nagyszerű, őrületes és intenzív ez az időszak, de a kisfiú és Erin is csodálatosak. Igazi kiváltság, hogy ezt az időt együtt tölthetjük vele

– mondta el babájáról Radcliffe. Hozzátette: mindig is az volt a terve, hogy kivesz egy kis szabadságot, hogy minél több időt tölthessen a gyerekével. A színész biztos benne, hogy jövőbeli projektjeit is úgy fogja megválogatni, hogy az a családjának a legjobb legyen.

Eddig nem igazán befolyásolta a dolgokat, hogy megszületett, de nagyon szeretek vele időt tölteni, és azt hiszem, nagyon fog hiányozni, amikor visszamegyek majd dolgozni az év későbbi szakaszában. Szóval határozottan úgy gondolom, mostantól jobban megválogatom majd a munkáimat. Igazából mindig is megválogattam, de valószínűleg a következő években egy kicsit kevesebbet fogok dolgozni. Teljesen leállni soha nem fogok a színészettel, mert nem hiszem, hogy az jót tenne nekem

– fogalmazott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik